ΠΑΤΗΤΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ PLANOCOLOR MICROCEMENT-NOVAMIX

Οι σημερινές απαιτήσεις στο σχεδιασμό και στη διακόσμηση, όπου το ζητούμενο πλέον είναι η δημιουργία ενιαίων επιφανειών με τους ελάχιστους κατά το δυνατόν αρμούς διαστολής, σε συνδυασμό με μη τυποποιημένο “βιομηχανικά” αποτέλεσμα, μας ώθησε στην ανάπτυξη των διακοσμητικών επιστρώσεων πατητής τσιμεντοκονίας PLANOCOLOR MICROCEMENT.

Η ομάδα διακοσμητικών επιστρώσεων PLANOCOLOR MICROCEMENT με τις απεριόριστες δυνατότητες σε χρωματικούς συνδυασμούς και τεχνοτροπίες, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε επιφάνειες απέριττες και «ευέλικτες» ως προς την εμφάνιση που θα επιλέξουμε να αποδώσουμε στο χώρο, είτε αυτό είναι το σαλόνι, το γραφείο, το μπάνιο, η κουζίνα σε κάποιο σπίτι, είτε είναι κάποιος χώρος με βαριά χρήση, όπως εξωτερικά δάπεδα, έπιπλο ή ακόμα και πισίνα.

Επιπρόσθετο σημαντικό χαρακτηριστικό, είναι η ευκολία στην εφαρμογή και η δυνατότητα επικάλυψης υφιστάμενων επιφανειών π.χ. με κεραμικά πλακίδια χωρίς να απαιτείται αποξήλωση (πάχος επίστρωσης στα δάπεδα 3 mm), γεγονός που μας επιτρέπει να αλλάξουμε εύκολα την όψη και τη μορφή του χώρου με μειωμένο κόστος και γρήγορο χρόνο παράδοσης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΤΗΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΩΝ PLANOCOLOR MICROCEMENT:

    • Μικρό πάχος

    • Υψηλές μηχανικές αντοχές με Πιστοποίηση CE

    • Πλήθος χρωμάτων και τεχνοτροπιών

    • Βερνίκια προστασίας για κάθε χρήση

    • Εύκολη αλλαγή χρώματος
User Login

Lost your password?